Индукционен котлон SAPIR SP 1445 LG, 2000W, LED екран, 4 функции, 8 степени, Черен - Код G8087

SKU: 4194003
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 12 Декември - 14 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
60 83 лв 68 89 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Основни характеристики: Индукционен котлон SAPIR SP 1445 LG, 2000W, LED екран, 4 функции, 8 степени - Код G8087

Икономичността е един от основните показатели на тази технология. Времето за реакция на котлона при променяне на степените за готвене е толкова бързо, което гарантира, че няма да се прахоса излишна енергия и ще се спестят пари.

Мощност: 2000 W

Плоча от кристал: 25х25 см

4-символен LED екран

Touch бутони за управление

8 степени на температура

4 функции за готвене: мляко, варене, пържене, печене

Отложен старт до 24 часа

Таймер: до 180 минути

Автоматично изключване, ако върху котлона не е поставен съд

Индукционен котлон сапир

За разлика от обикновените котлони, индукционните загряват само съда. Това се случва посредством магнит, който създава електромагнитно поле и чрез индукция загрява поставения отгоре съд.Тъй като повърхността на индукционния котлон остава хладна през цялото време, това го прави изключително подходящ за домакинства с деца.

Подходящите съдове за готвене върху такъв тип котлони са тези, които са изработени от стомана и/или имат феромагнитно дъно. За да се провери дали даден съд е съвместим с котлона е необходимо да се постави магнит върху дъното. Ако магнитът залепне, то тенджерата или тиганът са подходящи, в противен случай - не.

Гаранция: 2 години

Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.