Въжена стълба с 5 дървени стъпала

SKU: 4194531
  • марка: KBT
  • Продадено и доставено от: Rossima
  • Бърза доставка
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
72 00 лв
Разпродаден
Описание
Въжета от полипропилен (PP) - Дължина на стълбата: 1.95 m - Размери на стъпалата: Ф35 x 400 mm - Пръстените са направени от поцинкована стомана - Произведена от KBT - Белгия - Сертификат за качество
Подобни продукти
KBT
KBT е белгийска марка за играчки и аксесоари за външни площадки за игра с над 35-годишен опит на пазара. Ориентирана към растежа и хармоничното развитие на децата и демонстрирайки отговорност към клиентите и околната среда, марката предлага широко портфолио от атрактивни, универсални и изключително практични продукти за малките, всички изработени по най-високите стандарти за безопасност. KBT предлага разнообразна гама от иновативни и атрактивни продукти, създадени с грижа и внимание, за да се адаптират перфектно към очарователната вселена на детството.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.