Детска черна дъска за игра с часовник

SKU: 4194536
  • марка: KBT
  • Продадено и доставено от: Rossima
  • Бърза доставка
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
99 99 лв
Разпродаден
Описание
Детската дъска е идеална за писане или рисуване с тебешир и спомага за развитието на въображението. Стрелките на часовника могат да се завъртат на ръка и да се избира желания час. Всички продукти на белгийския производител KBT са тествани и одобрени в съответствие с последните европейски регулации и директиви. Размер - 600 х 500 х 80 mm Тегло - 1.65 kg Часовник с подвижни стрелки Пасва перфектно на всяка дървена къщичка за игра Blue Rabbit Съдържа 4 винта за дърво (Ø3.5 х 30 mm) Лесен монтаж Развива въображението Произведена от KBT - Белгия Сетрификат за качество от TÜV NORD
Подобни продукти
KBT
KBT е белгийска марка за играчки и аксесоари за външни площадки за игра с над 35-годишен опит на пазара. Ориентирана към растежа и хармоничното развитие на децата и демонстрирайки отговорност към клиентите и околната среда, марката предлага широко портфолио от атрактивни, универсални и изключително практични продукти за малките, всички изработени по най-високите стандарти за безопасност. KBT предлага разнообразна гама от иновативни и атрактивни продукти, създадени с грижа и внимание, за да се адаптират перфектно към очарователната вселена на детството.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.