Детски бинокъл за игра Цвят лайм

SKU: 4194537
  • марка: KBT
  • Продадено и доставено от: Rossima
  • Бърза доставка
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
59 99 лв
Разпродаден
Описание
Детският бинокъл за игра спомага за развитието на въображението. Бинокълът има чифт малки жълти лещи и чифт големи прозрачни лещи. Всички продукти на белгийския производител KBT са тествани и одобрени в съответствие с последните европейски регулации и директиви. Цвят - лайм Не увеличава наблюдаваните обекти Върти се във всички посоки Комплектът съдържа основа с винт за дърво (Ø8 х 40 mm) Жълти лещи - 2 броя Резервни розови лещи - 2 броя Големи прозрачни лещи - 2 броя Лесен монтаж Развива въображението Съвместим с всички дървени детски къщички Произведено от KBT - Белгия Сертификат за качество от TÜV NORD
Подобни продукти
KBT
KBT е белгийска марка за играчки и аксесоари за външни площадки за игра с над 35-годишен опит на пазара. Ориентирана към растежа и хармоничното развитие на децата и демонстрирайки отговорност към клиентите и околната среда, марката предлага широко портфолио от атрактивни, универсални и изключително практични продукти за малките, всички изработени по най-високите стандарти за безопасност. KBT предлага разнообразна гама от иновативни и атрактивни продукти, създадени с грижа и внимание, за да се адаптират перфектно към очарователната вселена на детството.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.