Детска люлка на пружина - самолет

SKU: 4194550
  • марка: KBT
  • Продадено и доставено от: Rossima
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 09 Юни - 13 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
920 00 лв
Описание
Панелите и пружината се доставят несглобени Подсилените пластмасови дръжки и опори за крака имат профил против плъзгане Два начина за монтаж: един заземителен анкер, който трябва да се бетонира или плосък анкер, който се монтира върху вече готов бетон. И двете анкерни планки са изработени от горещо поцинкована стомана Материал: HDPE и метал Височина на поставяне минимум 230 mm Цвят: зелен Продуктът е подходящ за лица с тегло до 50 kg Продуктът не е подходящ за деца под 36 месеца Произведена от KBT - Белгия Сертификат за качество от TÜV NORD
KBT
KBT е белгийска марка за играчки и аксесоари за външни площадки за игра с над 35-годишен опит на пазара. Ориентирана към растежа и хармоничното развитие на децата и демонстрирайки отговорност към клиентите и околната среда, марката предлага широко портфолио от атрактивни, универсални и изключително практични продукти за малките, всички изработени по най-високите стандарти за безопасност. KBT предлага разнообразна гама от иновативни и атрактивни продукти, създадени с грижа и внимание, за да се адаптират перфектно към очарователната вселена на детството.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.