Музикален инструмент MARIMBA 'stream'

SKU: 4194565
  • марка: KBT
  • Продадено и доставено от: Rossima
  • Бърза доставка
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
3400 00 лв
Разпродаден
Описание
MARIMBA stream е музикален инструмент в семейството на идиофоните. Състои се от набор от метални тръби, които резонират с мек звук, богат на хармонични тонове. Предназначен е за игра само от един човек. Техниката на игра е много проста и интуитивна. Просто удряйте средните части на тръбите във всеки ритъм с палката. Инструментът може да бъде фиксиран към земята с две закрепващи системи: Анкер с бетон- осигурява професионална и стабилна инсталация на инструментите върху меки повърхности (например морава, пясък) Анкерна планка - най-доброто решение за инсталиране на инструменти върху твърди повърхности (например бетон)
Подобни продукти
KBT
KBT е белгийска марка за играчки и аксесоари за външни площадки за игра с над 35-годишен опит на пазара. Ориентирана към растежа и хармоничното развитие на децата и демонстрирайки отговорност към клиентите и околната среда, марката предлага широко портфолио от атрактивни, универсални и изключително практични продукти за малките, всички изработени по най-високите стандарти за безопасност. KBT предлага разнообразна гама от иновативни и атрактивни продукти, създадени с грижа и внимание, за да се адаптират перфектно към очарователната вселена на детството.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.