• марка: INES HOME
  • Продадено и доставено от: MAKRO STIL
Доставка:
  • Време за доставка: между 14 Декември - 23 Декември
Ползи:
  • 11.5 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
383 44 лв
Описание
Превърнете следващия си повод за хранене във великолепно събитие със славния и елегантен вид на комплекта SPECULO. Нашият комплект показва традиционни кръгли чинии и купи, но все пак с отлитащо замъглено стъкло, което се вижда навсякъде. СПЕЦИАЛЕН комплект е хубав заместител на по-традиционните обикновени прибори за хранене и е подходящ за ежедневна употреба, за да представите просто ястие по по-елегантен начин, както и да ги изложите на масата при специални поводи.
Спецификации
Title
Value
Материал:
ПОДРОБНОСТИ: Тип: Комплект съдове за хранене Материал: Стъкло Тип на шарката: Златна инкрустация Пране: Само ръчно пране Сейф в микровълнова фурна: Не
Цвят:
Прозрачен

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.