Строителни кубчета 500 броя, 28 мм, за момичета, 34.8х43х33см, Тупико

SKU: 4355503
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 06 Декември - 08 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
159 95 лв 194 40 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Конструкторите са универсална играчка, независимо от пола на детето. И момчетата, и момичетата обичат да строят кули, къщи, мостове и други сгради. Разбиването им също е много забавно.
Благодарение на тези дейности децата се учат да боравят с предмети, да развиват своята креативност и въображение. Ако искате да развиете тези умения у детето си, препоръчваме ви да закупите този комплект кубчета, като в същото време частите се доставят опаковани в прозрачна пластмасова кутия с капак за лесно съхранение.
Комплектът съдържа:
- 500 броя различни размери
- Прозрачна пластмасова кутия
- Различни аксесоари (напр.: кола + колела, малките могат лесно да построят влак, дървета, прозорци.) Всички тези допълнителни декоративни елементи значително ще разнообразят забавлението и ще направят сградите/конструкциите много по-интересни.
Размер на кутията: 34.8x43x33см.
Играчката/продуктът може да съдържа малки части, които могат да бъдат погълнати или вдишани и има риск от задушаване, не е подходящ за деца под 3 години. Не оставяйте опаковката на играчки/продукти в обсега на деца. Отстранете всякаква опаковка на играчката/продукта, преди да дадете играчката/продукта на детето. Моля, наблюдавайте детето, докато играе/използва този продукт. Запазете инструкциите и етикетите за бъдещи справки. Пазете играчката/продукта от огън, пазете играчката/продукта от високи температури и влажност.


Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.