0 00 лв 95 52 лв (-100%) ?
Разпродаден
Описание
Ако мислиш да обновиш твоята кухня, купи Тиган Bergner Titan Сив Закален алуминиум и други продукти Bergner! Най-доброто качество на най-добрата цена е вече достъпно за теб!
  • Цвят: Сив
  • Материал: Закален алуминиум
  • Ергономична Дръжка: Soft Touch

Размер: Ø 28 cm.
Спецификации
Тежест: 1.2 Kg
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
Bergner
Bergner е марка, която разпространява съдове и аксесоари за готвене. Създадена е през 1999-а година и днес присъства на пазарите по целия свят. Немско качество, прецизност, иновация и универсалност - това са основните принципи, на чиято основа марката създава всеки продукт от широкото си портфолио. Продуктите Bergner предлагат креативни и здравословни решения за всекидневието и се адресират както към професионалистите, така и към аматьорите.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.