Престилка Versa Urbana Сив Текстил (80 x 70 cm)

SKU: 4371731
Доставка:
  • Време за доставка: между 22 Септември - 02 Ноември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
30 49 лв 38 11 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Ако искате да се погрижите за всеки детайл удома и да имате най-новите продукти, които ще улеснят живота ви, поръчайте Престилка Versa Urbana Сив Текстил (80 x 70 cm) на най-добра цена.
  • Материал: Текстил
  • Прибл. Размери: 80 x 70 cm
  • Цвят: Сив

Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,130 Kg
Versa
Versa е премиум марка с широк опит в своята сфера, тъй като е създадена още през 1946-а година. Всяка колекция е създадена по собствен дизайн и е винаги в крак с най-новите тенденции от целия свят. Versa предлага решения, които увеличават функционалността на жилището, като същевременно с това акцентира върху виталността и оригиналността на малките детайли. С разнообразно портфолио с и широка палитра от стилове, Versa демонстрира динамика, класа и елегантност, спомагайки за създаването на един премиум начин на живот, удобен и не на последно място весел и позитивен.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.