Стол маса 2 в 1 MCT HA-004 – Розов

SKU: 4386937
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 06 Декември - 08 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
198 80 лв 248 89 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Седалката е регулируема по височина. Можете лесно да развиете краката и подложката за крака, благодарение на което високото столче ще се превърне в долна седалка.

Ако детето ви Той става независим и вече не е нужно да го преследвате, по-нисък стол ще бъде идеален за него. В допълнение към масите за хранене, столът е отлична мебел, която детето ви може да използва, например, когато рисува или рисува.

Столът, освен модерен дизайн, перфектно изпълнява своята функция. За малките деца е по-лесно да се хранят заедно с възрастни на едно и също хранене, благодарение на което детето забелязва и научава подходящо поведение от първите месеци.

Правилно повдигнатите ръбове на таблата предотвратяват разливането на каквото и да било на пода. Капакът на седалката е изработен от устойчив на замърсяване материал, който може лесно да се сваля и почиства.

Столът има стабилна и лека структура, която позволява лесното му преместване. Краката на стола имат гумена защита, която предотвратява движението на стола и допълнително предпазва пода от драскотини.

Тегло на седалката: 5 кг

Възраст: 6 месеца+

Максимално допустимо натоварване: 20 кг

Предпазен колан: 5 точки


Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.