Четка Felis, За домашни любимци, Механична, С бутон за лесно почистване, Син

SKU: 4432912
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 26 Февруари - 04 Март
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
14 99 лв 20 00 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Грижата за домашния любимец не се изчерпва до храненето и разходките. Трябва да поддържате и козината му лъскава и здрава. 
Четката разполага с пластмасови заоблени при върха бодлички, които ефективно отнемат от космената покривка на вашия любимец. Така той се чувства по-комфортно, намалява се падането на косми навсякъде и полепването им по дрехите. Този продукт разполага и с още едно предимство пред останалите. Тя има бутон за улесняване на почистването. С помощта на тази система, няма да се налага да пипате събраните косми и замърсявания, всичко ще отиде директно в боклука.

Редовното разресване на козината осигурява спретнат вид на любимеца, приятен масаж и чесане, а на вас - време с животинката и намаляване на хвърчащите косми. Четката е подходяща за кучета, котки и дори коне.

Подобни продукти
Спецификации
Материал: Пластмаса
Цвят: Cин

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.