Ремонтен комплект за мобилен телефон - комплект от 36 бр

SKU: 4494351
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 17 Април - 19 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
43 16 лв 49 90 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Description:

Ремонтен комплект/комплект за мобилен телефон/смартфон, 36 части, Strend Pro


В днешно време не можем да си представим живота без телефони или таблети и стана изключително трудно да се откажем от една от тези две джаджи. Именно затова е необходимо те да работят на максимален капацитет, за да сме сигурни, че информацията, която искаме да предадем на другите, ще бъде в реално време.

  • По принцип, когато телефон или друга джаджа има повреда, повечето хора се обръщат към GSM сервизите, тъй като са сигурни, че съответната джаджа ще бъде ремонтирана от хора, които имат опит в тази област и най-вече разполагат с необходимите инструменти за ремонта.
  • Малко са хората, които избират да ремонтират мобилния си телефон у дома. Но има ситуации, в които мобилният телефон има малка повреда, която иначе може да бъде решена много лесно и бързо от вас и всичко, от което се нуждаете, е комплект за ремонт на мобилен телефон.


Най-препоръчителният и иначе достъпен комплект е комплектът за ремонт на мобилни телефони - комплект от 36 части , който съдържа всичко необходимо за ремонт на джаджи. Със сигурност всеки GSM сервиз има такива комплекти за ремонт на мобилни телефони


Производител: Strend Pro.
Опаковане: 0,1000000000.
Местоположение на склада: MCT-ART.
Ean: 4610002757954.

Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,100 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.