Стенна лампа, с LED, регулируема светлина и изключване по време, форма на облак, Lumilu Silhouette Cloud, MCT 52167

SKU: 4499752
 • Бърза доставка
 • 2 броя остават
Доставка:
 • Време за доставка: между 04 Март - 06 Март
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
95 00 лв 109 08 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Необезпокояван и спокоен сън на бебето

Дизайнът, вдъхновен от небесните мотиви и естествения им материал, прави апликациите Silhouette Light сладък декоративен аксесоар в детската стая и им помагат да се чувстват сигурни, когато са сами през нощта. Детето заспива спокойно поради лошо, непряко осветление.

Със своята топла, непряка светлина, лампата с форма на облак потапя детската стая в атмосфера, която дава добро усещане и благоприятства съня. Формата на тази детска нощна лампа създава малък остров от светлина за малките, за да им помогне да намерят пътя си в тъмното, когато се разхождат из стаята, например до банята.

Функцията за запалване / гасене с докосване е лесна за използване дори и за малките. Просто изберете желаната настройка, като докоснете предната част няколко пъти до желания режим. Сензорната функция позволява на родителите да изключат светлината без шума на класическия превключвател, след като детето е заспало.

Нощната лампа Lumilu има две нива на яркост. По-силното ниво може да обяви времето за лягане и да осигури достатъчно яркост за вечерните ритуали за сън (четене, прегръщане, говорене). По-ниското ниво обгръща детската стая в успокояваща атмосфера на сън, като помага да се премахне страхът на детето от тъмното по време на сън. Благодарение на функцията таймер се осигурява автоматично изключване на светлината след 60 минути. Детето ще заспи спокойно, чувствайки се в безопасност, а нощната лампа за стаята на детето ще се използва дълго време, спестявайки енергията на батерията на нощната лампа.

Безопасна употреба благодарение на LED светлините и интелигентните детайли

Поради много ниското отделяне на топлина от тази светлина, няма риск от пожар дори при продължителна употреба.

Нетоксичният, без BPA и фталат материал, заедно със заобления, безръбен дизайн и LED светлините, правят тази нощна лампа безопасен аксесоар за нашите малки.

Спецификации на продукта

 • Нощна лампа с монтаж на стена
 • Индиректна LED светлина
 • Облачна форма
 • Естествени материали (дърво), без замърсители - без BPA и без фталат
 • Размери: прибл. 34,2 x 3,5 x 22,8 см
 • Безшумно запалване/гасене чрез просто докосване на предната част
 • 2-степенна регулируема яркост
 • Автоматичен таймер за гасене след 60 минути за икономия на енергия и удължен експлоатационен живот
 • Особено безопасен за деца благодарение на винтовото отделение за батерии
 • Няма риск от пожар, дори при продължителна употреба
 • Работи с 3 АА батерии (не са включени в комплекта)
 • Живот на LED лампите: около 50000 часа
 • LED светъл цвят: топло бяло

Клас на защита: IP20 (само за вътрешна употреба)
 


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,500 Kg
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.