Нощна лампа и сензорна светлина, 2в1, стенен монтаж, с LED, регулируема светлина и изключване по време, форма на плюшено мече, L

SKU: 4499756
  • Бърза доставка
67 27 лв 80 21 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Необезпокояван и спокоен сън на бебето

Дизайнът, вдъхновен от игривите животни, прави лампите Lumilu Touch Light Bear сладък декоративен аксесоар в детската стая и им помага да се чувстват в безопасност, когато са сами през нощта. Детето заспива спокойно поради лошо, приятно осветление.

Благодарение на магнитната стойка за стена, нощната лампа Lumilu Touch Light Bear винаги намира място в непосредствена близост до яслите – дори и без нощното шкафче. Тя може бързо и лесно да се отдели от стенния монтаж и да се използва навсякъде: по пътя към банята, в стаята на родителите, при пътуване, в къщите на бабите и дядовците и т.н.

Сензорната функция за включване/изключване/промяна на интензитета на светлината е лесна за използване дори и за най-малките. Просто изберете желаната настройка, като докоснете предната част няколко пъти до желания режим. Сензорната функция позволява на родителите да изключат светлината без шума на класическия превключвател, след като детето е заспало.

Lumilu Touch Light Bear Night Light има две нива на яркост. По-силното ниво може да обяви времето за лягане и да осигури достатъчно яркост за вечерните ритуали за сън (четене, прегръщане, говорене). По-ниското ниво обгръща детската стая в успокояваща атмосфера на сън, като помага да се премахне страхът на детето от тъмното по време на сън. Благодарение на функцията таймер се осигурява автоматично изключване на светлината след 60 минути. Детето ще заспи спокойно, чувствайки се в безопасност, а нощната лампа за стаята на детето ще се използва дълго време, спестявайки енергията на батерията на нощната лампа.

Безопасна употреба благодарение на LED светлините и интелигентните детайли

Поради много ниското отделяне на топлина от тази светлина, няма риск от пожар дори при продължителна употреба.

Нетоксичният, без BPA и фталат материал, заедно със заобления, безръбен дизайн и LED светлините, правят тази нощна лампа безопасен аксесоар за нашите малки.

Спецификации на продукта
 


Спецификации
Тежест: 0,145 Kg
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.