Културна зала, Mammoth Classic - 240+

SKU: 4509260
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 26 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
1158 90 лв 1170 61 лв (-1%) ?
Описание

За висококачествено отглеждане на закрито
Серията Mammoth Classic в стаите за отглеждане е предназначена за хора, които търсят икономични продукти на конкурентни цени, но не искат да правят компромис с качеството.

Леки шатри за растения
Mammoth GrowrRoom са лесни за сглобяване малки палатки, чието приготвяне отнема само няколко минути и не се налага да се връщате към използването на инструмента. Вътрешното покритие осигурява максимално отразяване на светлината, а външният слой предотвратява нейното пренасяне. Вътре има няколко държача за поддържане на осветителната система, прахосмукачки, филтър за третиране на миризми или измервателни уреди. Обменът на въздух е гарантиран от вентилационните отвори на прахосмукачката, както и от отворите за пасивна вентилация.

Икономична и висококачествена закрита палатка
Покритие с висок коефициент на дифузия от миларен материал 190D SILVER (CRX 80%)
Метална рамка и пластмасови ъгли
снабден с въздухозаборник за прахосмукачка и вход, както и с мрежови повърхности, ориентирани към естествена вентилация
Подходящ за малки растения, както и за поддръжка

  • Размер 240x240x200cm

Използвате:: Професионален.
Тип На Продукта:: Sera.
Материала:: Метал.
Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.