Стая за отглеждане, SG Combi - 100x100x200

SKU: 4509333
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 26 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
453 83 лв
Описание

Cultibox - стая за растеж

Свързване на различни модули

Cultibox SG Combi е иновативна серия модули за закрити помещения.
Модулна камера за растеж с висококачествени огледала.
Благодарение на отварящите се странични стени е възможно да се свърже едно комбинирано съоръжение cultibox sg с друго, като се създаде нова кутия с идеален размер, която максимално оползотворява наличното пространство.
В комплект с подплата от отразяващо фолио 99% milar и черни външни листове и метална рамка Предният цип позволява лесен достъп до растенията, а стенатаСтраничните стени са снабдени с удобни велкро елементи, които позволяват лесно свързване на втора кутия Cultibox или просто затваряне на стените, за да се затвори филтрирането на светлината и въздуха.
Палатките за отглеждане на Cultibox са проектирани и тествани за максимална практичност и удобство за производителите на закрито.
Структурата е изработена от устойчива на ръжда и издръжлива неръждаема стомана. Капацитетът му е до 20 кг за осветление и инструменти за извличане. В комплект с инструкциите те могат да бъдат сглобени за минути.


Използвате:: Професионален.
Тип На Продукта:: Sera.
Материала:: Алуминий.
Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.