Стая за отглеждане, хидрофор - 150x150x200

SKU: 4509425
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 26 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
582 36 лв
Описание

Палатка за начално ниво
Hydro Shoot от Secret Jardin
Новата гама шатри Hydro Shoot предлага отлична среда за отглеждане на достъпна цена за купувачите, които се съобразяват с цената.

Лесна за монтиране, сглобяване и разглобяване, гамата кутии за култури Hydro Shoot предлага гъвкавост и различни варианти на размери. Използвайки 95% вътрешно отразяващ милар, това е невероятно съотношение цена-качество.

Шатрата Hydro Shoot Secret Garden предлага много компактно решение за купувачи, които се съобразяват с цената. Компактният ѝ размер е идеален за отглеждане на млади растения или за съхраняване на майчини растения.

Серията Hydro Shoot е серия кутии за отглеждане от начално ниво за начинаещи и градинари с ограничен бюджет. Secret Jardin, създателите на популярната Тъмна стая, обаче са се уверили, че освен цената, качеството е правилно.

Въпреки че са премахнати такива удобни аксесоари като калъф за носене, не е направен компромис с качеството на самата кутия.

Ето защо, както обикновено за Secret Jardin, кутията Hydro Shoot Box се настройва лесно. Други качествени характеристики включват здрави ципове и здрава рамка (до 10 кг).

Също така, 98% отразяващото вътрешно покритие на палатката (Mylar 70D) не оставя нищо за желаене. Разбира се, кутията Hydro Shoot Box е и 100% устойчива на светлина.

Технически подробности:

Лекопропускливост и водоустойчивост
Стабилна рамка, товароносимост до 10 кг
Бърза и лесна настройка


Използвате:: Професионален.
Тип На Продукта:: Sera.
Материала:: Метал.
Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.