Камера за снимане с гребени, Hydro Shoot - 240x240x200

SKU: 4509428
Доставка:
  • Време за доставка: между 03 Юни - 05 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
1262 48 лв
Описание

Палатка за начално ниво
Hydro Shoot от Secret Jardin
Новата гама шатри Hydro Shoot предлага отлична среда за отглеждане на достъпна цена за купувачите, които се съобразяват с цената.

Лесна за монтиране, сглобяване и разглобяване, гамата кутии за култури Hydro Shoot предлага гъвкавост и различни варианти на размери. Използвайки 95% вътрешно отразяващ Mylar, това е невероятен вариант с добро съотношение цена-качество.

Шатрата Hydro Shoot Secret Garden предлага много компактно решение за купувачите, които се съобразяват с цената. Компактният ѝ размер е идеален за отглеждане на млади растения или за съхраняване на майчини растения.

Серията Hydro Shoot е серия кутии за отглеждане от начално ниво за начинаещи и градинари с ограничен бюджет. Secret Jardin, създателите на популярната Тъмна стая, обаче са се уверили, че освен цената, качеството е правилно.

Въпреки че са премахнати такива удобни аксесоари като калъф за носене, не е направен компромис с качеството на самата кутия.

Ето защо, както обикновено за Secret Jardin, кутията Hydro Shoot Box е лесна за инсталиране. Други качествени характеристики включват здрави ципове и здрава рамка (до 10 кг).

Също така, 98% отразяващото вътрешно покритие на палатката (Mylar 70D) не оставя нищо за желаене. Разбира се, кутията Hydro Shoot Box е и 100% устойчива на светлина.

Технически подробности:

Лекопропускливост и водоустойчивост
Стабилна рамка, товароносимост до 10 кг
Бърза и лесна настройка


Използвате:: Професионален.
Тип На Продукта:: Sera.
Материала:: Метал.
Подобни продукти
Acest site utilizează cookie-uri.