Стая за отглеждане, хидрофорна стрелба - 40x40x120

SKU: 4509429
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 02 Май - 06 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
168 98 лв
Описание
Description: Description:

Палатка за начално ниво
Hydro Shoot от Secret Jardin
Новата гама шатри Hydro Shoot предлага отлична среда за отглеждане на достъпна цена за купувачите, които се съобразяват с цената.

Лесна за монтиране, сглобяване и разглобяване, гамата кутии за култури Hydro Shoot предлага гъвкавост и различни варианти на размери. Използвайки 95% вътрешно отразяващ милар, това е невероятно съотношение цена-качество.

Шатрата Hydro Shoot Secret Garden предлага много компактно решение за купувачи, които се съобразяват с цената. Компактният ѝ размер е идеален за отглеждане на млади растения или за съхраняване на майчини растения.

Серията Hydro Shoot е серия кутии за отглеждане от начално ниво за начинаещи и градинари с ограничен бюджет. Secret Jardin, създателите на популярната Тъмна стая, обаче са се уверили, че освен цената, качеството е правилно.

Въпреки че са премахнати такива удобни аксесоари като калъф за носене, не е направен компромис с качеството на самата кутия.

Ето защо, както обикновено за Secret Jardin, кутията Hydro Shoot Box се настройва лесно. Други качествени характеристики включват здрави ципове и здрава рамка (до 10 кг).

Също така, 98% отразяващото вътрешно покритие на палатката (Mylar 70D) не оставя нищо за желаене. Разбира се, кутията Hydro Shoot Box е и 100% устойчива на светлина.

Технически подробности:

Лекопропускливост и водоустойчивост
Стабилна рамка, товароносимост до 10 кг
Бърза и лесна настройка


Използвате:: Професионален.
Тип На Продукта:: Sera.
Материала:: Метал.

Material:
Instructions:
Set:
Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.