Стая за отглеждане, HomeBox Ambient - 80x80x160

SKU: 4509442
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 26 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
562 14 лв 567 82 лв (-1%) ?
Описание

Growbox за едновременно отглеждане и обзавеждане
HOMEbox Ambient е нова линия кутии за отглеждане на растения, предлагани в различни размери - от най-малката Q30 до най-голямата Q300. С тази широка гама от продукти Homebox дава възможност на всеки да градинарства у дома, без да губи от вниманието си към детайла и елегантността. Гамата Ambient може да заеме пространство от 0,09 m2 за по-малки растения до максимум 9 m2, за да отговори на нуждите на най-взискателните производители и да създаде гигантска вътрешна градина.

Homebox Ambient
Всички модели се отличават с изпитаните технически детайли на HOMEbox®, изработени от най-добрите материали, налични на пазара, и най-вече със солидна интегрирана основа. Всички кутии Ambient Homebox са интегрирани в жилищното пространство, имат стилен бежов цвят и могат лесно да се комбинират с всякакви мебели, за да ви позволят да отглеждате и озеленявате едновременно и да осигурят нечувано досега преживяване при градинарството на закрито. Екологичните шатри са покрити отвътре със суперотразяващ слой PAR+, който позволява да се създаде ярко осветена зона за отглеждане без излишна топлина.

Характеристики:

Немска технология Високотехнологичен дизайн
Здрави и устойчиви материали
Високоустойчив външен материал от полиестерни влакна
Свалящо се и водоустойчиво твърдо дъно
Тръби от 100 mm до 250 mm
OmniFlow-Airvent: от Ø 150 mm до Ø 200 mm MicroMesh мрежа против насекоми със 700 микрометра око.
Супер отразяваща вътрешна вложка PAR+ за бърз растеж и богата реколта Рамка с тръби от 16 мм до 22 мм, подсилени пластмасови фитинги
Леко затварящи се панти Total-Blackout и без капаци с велкро закопчаване
Веднъж затворен, сенникът е напълно водоустойчив и непроницаем за светлина
Всички компоненти са взаимозаменяеми


Използвате:: Интереси.
Тип На Продукта:: Sera.
Материала:: Метал.
Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.