SuperPlant Hps, 250 W

SKU: 4509477
Доставка:
  • Време за доставка: между 04 Март - 06 Март
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
63 84 лв
Описание

Натриева крушка под високо налягане с оранжев/червен спектър за етапа на цъфтеж

SuperPlant HPS 400W е натриева крушка под високо налягане с оранжево-червен спектър, който стимулира плодовете, растежа и цъфтежа.

Какво е SuperPlant HPS
SuperPlant HPS осигурява питателна светлина и насърчава максималните добиви. Благодарение на надеждната си чия тя е предпочитана от много професионални производители и институции.
Светлинният поток на всички HPS лампи намалява с течение на времето и трябва да се сменя на всеки 12 до 14 месеца.
Натриеви лампи с високо налягане
Натриевите лампи с високо налягане произвеждат оранжев/червен спектър и са най-подходящи за цъфтящи растения. Оранжево-червената светлина стимулира хормоните на растението и го подтиква към цъфтеж. Най-добрият начин за осветяване на помещението за отглеждане е комбинация от синя и червена/оранжева светлина, за да се поддържат растенията компактни и да цъфтят щастливо. Най-добре е да се използва халогенидна лампа, след което да се премине към HPS тип Son T или да се използва многоспектърна лампа.
Технически данни:
57200 лумена;
400W;
използване с 400w баласт;
подходящ за отглеждане и цъфтеж
Предимства:
По-бърз цъфтеж
По-луксозен цъфтеж
По-развито устройство за оформяне на листата
По-силни растения


Тип:: Класически.
Мощност:: 250 W.
Основен тип:: E27.
Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.