SuperPlant Agro - 250 W

SKU: 4509482
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Май - 29 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
68 79 лв
Описание

Ефективността му е по-висока от тази на всички основни марки на пазара

Superplant AGRO 600W е проектиран така, че да отговаря на нуждите на растителния спектър. Разработена е за градинарство, със светлинен спектър, подходящ за всички хидропонни култури (във фаза на цъфтеж и вегетация).
Hps лампа за отглеждане на закрито със син спектър
Лампите SuperPlant AGRO са особено подходящи за излагане на всички видове плодове и зеленчуци. HPS крушка с 30% повече син спектър, който се вписва добре във всички фази на растежа и цъфтежа на растенията. Крушката осигурява оптимално производство благодарение на дългия си живот. През първите 10 000 часа работа ще получите постоянна светлина, след което вероятно ще трябва да смените крушката. Може да се използва с магнитни и електронни баласти, а светлинната му ефективност е по-висока от тази на най-големите марки на пазара.
Технически данни:
За интензивно градинарство през всички сезони;
1 година гаранция;
Среден живот: 16 000 часа;
600 w;
98 000 лумена


Подобни продукти
Philips
Philips революционира осветителните системи от над 125 години, превръщайки светлината в много повече от обикновена верига. Пионери в електрическото осветление, Philips непрекъснато развиват нови технологии, винаги адаптирани към нуждите и ресурсите на съвременното общество. Марката се адресира както към впечатляващите сгради, така и към градовете или най-малките апартаменти, предлагайки ефективни решения за всеки тип потребител и непрестанно работейки върху намаляването на влиянието на изразходването на енергия върху околната среда. Светлините Philips предлагат от повече от един век комфорт, безопасност и приятно преживяване, а посвещението и страстта, които се откриват във всеки продукт, им осигуряват лидерската позиция на пазара в тази област.
Acest site utilizează cookie-uri.