Комплект кухненски държачи Quasar & Co.®, Дърво, Естествен, 4 броя

SKU: 4544817
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 12 Декември - 13 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
26 20 лв
Описание
  • Комплект кухненски поставки Quasar & Co.
  • Комплектът се състои от поставка за хартиени ролки, поставка за съдове, поставка за кърпи и поставка за кухненски прибори.
  • Добавете допълнително докосване към кухнята си с този комплект поставки от борова дървесина.
  • Практични и стилни, държачите придават елегантност на кухненския интериор.
  • Идеални за улесняване на работата в кухнята.
  • Продуктите в този комплект могат да се почистват само на ръка.

Поставката за кухненски ролки е практична и незаменима. Тя трябва да е на една ръка разстояние и да е лесно да откъснете парче хартиена кърпа. За предпочитане е тя да не позволява на ролката хартия да пада сама. Ето защо държачът за кухненска ролка е малко дървено устройство, което предотвратява отделянето на хартията от ролката. Размерите на държача са: 30 cm (височина) x 15,5 cm (ширина) x 15,5 cm (дълбочина).

Поставката за чинии и капаци има елегантен и компактен дизайн, подходящ за малки пространства. Тя ще се побере идеално в шкафовете или дори на кухненския плот, като поставя необходимите съдове на леснодостъпно място, без да пречат на готвенето. Тарелки, дъски за рязане, чинии и капаци ще се съхраняват и обезопасяват безопасно на стелажа с шест гнезда, а мястото, което заемат, вече няма да е проблем. Това, което я прави идеална за кухнята, са свойствата на материала, от който е изработена. Боровата дървесина е отличен материал за аксесоари, използвани в гастрономията, тъй като не задържа миризми, устойчива е на износване и не се деформира. Размерите на стойката са: 11 cm (височина) x 8,5 cm (ширина) x 28 cm (дължина).

Модулната система за кърпи е изработена от борова дървесина. Тя се сглобява лесно, така че можете да я използвате в кухнята и банята. Системата за закрепване е чрез окачване на вратата или на плота. Размерите на държачите са: 5 cm (височина) x 2,5 cm (ширина) x 39 и 29 cm (дължина).

Поставката за кухненски прибори се състои от елегантна стойка за стена с 12 плъзгащи се кукички. Поставката е идеална и практична за безопасно и удобно съхранение на лъжици за супа, шпатули, ножици и други кухненски прибори. Стенният бар има дълъг експлоатационен живот и е изработен от издръжлива борова дървесина. Осигурява стабилно окачване и е с идеален размер за монтаж във всяка кухня. Размерите на стойката са: 5 cm (височина) x 60 cm (дължина) x 2,5 cm (дълбочина).

Цвят: Естествен
Материал: дърво
Марка: Quasar & Co.

Тегло: 0,5 кг

Подобни продукти
Спецификации
Размер 61x16x13 см

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.