Детски зимни ботуши, Playshoes, Graphite/Green, 24-25

SKU: 4639559
размер
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Юни - 20 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
88 48 лв
Описание

Топли и леки апрески за деца  с ластичен шнур със стопер. Крачетата на вашето ще са винаги топли и сухи, т.к. под езика на тези апрески има предпазител от водоустойчива материя. Обуването и събуването е много лесно, с едно движение се стяга и разхлабва ластичния шнур, като приляга точно по крачето.

Тези детски зимни ботуши са изключително леки - теглото на един чифт размер 24/25 е 440 грама. 

Детските апрески са водоустойчиви и имат светлоотразителни елементи за по-добра видимост на детето в мъгла, здрач и в тъмнина. Те са изработени от гъвкав, непромокаем материал. Имат дълбок грайфер на подметката за намаляване на плъзгането през зимата и широк предпазен борд.

Дължината на вътрешната стелка при размер 24-25 е 168 мм.

Playshoes е немска компания производител на детски дрехи и обувки. Те са изцяло фокусирани върху удобството и безопасността на децата. С внимание към всеки детайл, подбрани и екологично съобразени материали, марката постига удобство за децата и отговаря на високи модни изисквания. Всички метални части използвани в PLAYSHOES изделията не съдържат никел, а при багрене не се използват оцветители AZO. Техните продукти се тестват в института Hohenstein и притежават съответните сертификати.


Размер: 24-25 EU.
culoare: сив.
Material: водоустойчив.
Tip: боти.
пол: момчета.
възраст: 2-3 години.
brand: Playshoes.
EAN: 4010952481181.
детайли: олекотен модел.
детайли: подметка с грайфер.
детайли: светлоотразителни детайли.
Подобни продукти
Спецификации
Размер 24-25 EU
Тежест: 0,650 Kg
Материал: водоустойчив
Цвят: сив
Playshoes
Playshoes е немска марка, която разпространява облекло и обувки за деца. Марката означава любов към децата, продуктите са създадени с внимание и отговорност и имат за основна цел да донесат комфорт, качество и безопасност. Материалите са избирани и обработвани с невероятно внимание, без токсични бои или тежки метали, а дизайнът на всеки продукт демонстрира креативност и иновативност, тъй като всеки модел е изключително привлекателен за малките потребители. Философията на Playshoes се основава на желанието да се внесе допълнителен комфорт и качество в ежедневието чрез внимателно изработени, устойчиви продукти с уникален дизайн.
Този уебсайт използва бисквитки.