65 92 лв
Разпродаден
Описание

НОЩНА ЛАМПА С LED ПРОЖЕКТОР И ПОЗИЦИЯ

 • НОЩНА СВЕТЛИНА 3 в 1 - нашият прекрасен аксесоар е комбинация от до 3 необходими устройства, които трябва да присъстват във всяка детска стая: нощна лампа, проектор и музикална кутия. Заоблените форми и гладките ръбове позволяват лампата да бъде поставена безопасно в стаята на детето ви, без да има опасност то да си пореже пръста например. Той е изработен изцяло от пластмаса, благодарение на което е издръжлив и няма да се счупи.
 • 4 РЕЖИМА - многофункционалният прожектор има до 4 режима на работа. Той издава животински звуци като жаба, птица, чайка, водно конче и природни звуци, напр. гора след залез, поток, дъжд, водопад. Устройството може да възпроизвежда и светлинни песни на пианото: Spring Blossom (Пролетен цвят), Childhood Memories (Спомени от детството), Little Baby Music (Малка бебешка музика) и до 8 различни приспивни песни. Всички тези настройки могат да се променят с натискането на един бутон на изключително лесен за използване панел.
 • ТАЙМЕР - Нощната лампа има вграден таймер, така че не е необходимо да влизате в стаята на бебето, за да я изключите, когато то заспи. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутон с нарисуван будилник. Едно натискане означава 30 минути, две натискания - 60 минути, а третото изтрива настройките на таймера.
 • Лесно спящо бебе - благодарение на тази светлина Вашето бебе ще спи добре. Релаксиращите звуци, звездите, прожектирани на тавана и стените, и приятните за ухото мелодии ще ви накарат да заспите бързо и безпроблемно. Интересна функция е и възможността за запис на глас. Ако ви се наложи да оставите бебето си за една нощ на чужди грижи, можете да запишете как пеете някоя от приспивните песни. Благодарение на това, когато детето ви се събуди, то ще чуе гласа ви.
 • СПЕЦИФИКАЦИИ - цвят: многоцветен; материал: пластмаса; брой режими: 4; запис на глас: да; проектор: да; музикална кутия: да; захранване: 3xAA батерии (не са включени); размери (/ ширина / височина): 18/14 cm; тегло: 0,33 kg; тегло в опаковка: 0,52 kg

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • цвят: многоцветен
 • материал: пластмаса
 • брой режими: 4
 • гласов запис: да
 • проектор: да
 • музикална кутия: да
 • захранване: 3xAA батерии (не са включени)
 • размери (/ ширина / височина): 18/14 см
 • тегло: 0,33 кг
 • тегло в опаковка: 0,52 кг

3 в 1

Лампата има 3 практични функции. Тя може да се използва като музикална кутия, за успокоение, осветление или като проектор с луна и звезди в различни варианти и цветови вариации.

ТИХИЯ СЪН НА БЕБЕТО ИЛИ

Бебешката нощна лампа с проектор е практична джаджа и чудесна идея да направите вечерта приятна или да поспите добре. Устройството ще помогне на бебето ви да се успокои и ще му създаде приятно, щастливо настроение, което ще му осигури чувство за сигурност и добър сън през нощта. Освен това лампата играе и образователна роля. Тя може да вдъхнови "малките учени" и да ги насърчи да научат повече за космоса.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Проекторът има лесен за използване контролен панел, с който можем да променяме режимите, да увеличаваме или намаляваме звука, да записваме гласовете си и да променяме мелодиите и звуковите ефекти.

Проекторът с регулируеми настройки със сигурност ще предизвика интереса на детето ви и ще насърчи повторната му игра. Използването на продукта е чисто забавление.

COOL FUN

Проекторът с регулируеми настройки със сигурност ще предизвика интереса на детето ви и ще насърчи повторната му игра. Използването на продукта е чисто забавление. Тя несъмнено ще бъде полезна за всички деца, които се интересуват от звездните теми, както и за тези, които се страхуват от тъмнината. Лампата е с формата на топка с мотиви на животни и звезди.

AS +++

Чародейките с топчета могат да се използват с батерии ААА, които не са включени в комплекта. Това е чудесно, защото играчките могат да се използват навсякъде. Лампатае лека и малка, което я прави лесна за съхранение и пренасяне. Уникалната лампа за проектор е фантастична идея за подарък за различни поводи. Тя ще зарадва и усмихне всяко малко дете. Препоръчва се еднакво за момичета и момчета. Очарователният продукт ще бъде идеален за домашна употреба, както и за оборудване на детски градини, детски болнични отделения и учебни заведения.

ПАНЕЛ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

1. ВКЛЮЧВАНЕ/ИЗКЛЮЧВАНЕ -

2. СВАЛЯНЕ

3. СМЯНА НА РЕЖИМИТЕ

A. Натиснете веднъж, за да възпроизведете звука на животното

b. Натиснете два пъти, за да възпроизведете звук от природата

в. натиснете три пъти, за да възпроизведете звук на пиано

г. Натиснете четири пъти, за да възпроизведете приспивни песни

4. SPATE

5. ЗАПИСВАМ / ВЪЗПРОИЗВЕЖДАМ

A. натиснете, за да запишете/възпроизведете звук (ще се възпроизведе 3 пъти след запис)

6. NEXT

7. ТАЙМЕР

А. Натиснете бутона за таймер, за да настроите проектора да се изключва автоматично 30 или 60 минути след задаването му (веднъж и два пъти). Натиснете отново, за да спрете таймера.

8. ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

9. ПРОМЯНА НА ЦВЕТА НА ПРОЕКТОРА


Време за доставка: 10 дни.
Products from the same brand
Products from the same seller

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.