Тример Beurer HL 16, За лице, Безжична употреба, На батерии, LED светлина, Бял

SKU: 4650304
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 12 Декември - 13 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
33 47 лв
Описание

Beurer HL 16 ви помага да премахнете нежеланото окосмяване по лицето си нежно и безпроблемно. Това устройство разполага с прецизна приставка, която ви помага да оформите веждите си перфектно, а ако пожелаете може да използвате тази приставка и за премахване на космите в ушите и ноздрите си. Този уред ви гарантира, че след всяка негова употреба вашата кожа ще бъде мека и нежна. Устройството разполага с ярка LED светлина, която ви помага да видите досадните косъмчета и да ги премахнете с прецизност и лекота. Освен това устройството има компактен дизайн, който ви позволява да го приберете във всяка козметична чантичка безпроблемно. То работи на батерии, а включените в комплекта защитна капачка и торбичка за съхранение ви гарантират, че може да го вземете със себе си навсякъде и по всяко време.

- За нежно премахване на космите по лицето и оформяне на веждите
- С изключително ярка LED светлина можете да видите всички дразнещи косми и да използвате уреда за отстраняване на косми прецизно
- Прост и компактен, побира се във всяка дамска чанта или чанта за грим
- Работата на батерия означава, че можете да го използвате по всяко време
- В доставката са включени защитна капачка и практична чанта за съхранение
- Размери: 12.6 х 2.9 х 3 см
- Цвят: Бял
Материал ножчета: Инокс.
Цвят: Бял.
Захранване: Батерии.
Тип продукт: Тример.
Тип употреба: Домашна.
Покритие острие: Инокс.
Гаранция: 36 месеца.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,070 Kg
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.