Антицелулитен масажор Beurer cellulite releaZer compact, Вибрационен масаж, 2 програми, 3 нива на работа, Водоустойчив, Литиево-

SKU: 4650311
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 26 Септември - 27 Септември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
157 67 лв
Описание

Beurer cellulite releaZer увеличава микроциркулацията в тъканите ви чрез вибрация като по този начин ви помага да премахнете нежелания целулит от вашата кожа. Той ви дава видимо по-гладка и стегната кожа и ви гарантира научно доказани отлични резултати.
Ергономичната форма и компактната дължина на пръчката означават, че целулитният масажор е лесен за използване! Той разхлабва и тонизира дълбоката тъкан точно там, където е необходимо и чрез вибрационен масаж насърчава и ускорява разграждането на мастните молекули в мастните клетки, като по този начин намалява целулита точно там, където се появява.
Beurer cellulite увеличава микроциркулацията в тъканите ви чрез вибрация като по този начин ви помага да премахнете нежелания целулит от вашата кожа. Той ви дава видимо по-гладка и стегната кожа и ви гарантира научно доказани отлични резултати. Той има следните характеристики: 2 масажни програми; 3 нива на интензивност; светлинен индикатор за статус на батерия; изключително издръжлива батерия, която може да работи приблизително 10 часа; изключва се автоматично след около 15 минути; дръжки, които имат силиконово покритие и не се пързалят; 4 различни повърхности за масажиране.

- Вибрационен масаж за тонизиране на дълбоки тъкани
- Намалява целулита - научно доказано
- За употреба на цялото тяло
- 3 нива на интензивност
- 2 програми за масаж
Размери:
Дължина: 40 см
Ширина: 5 см
Височина: 3 см
- Индикатор за индикация на скоростта и състоянието на батерията
- Литиево-йонна батерия: 2200 mAh
- Автономия за работа: до 10 часа
- До 3.5 часа време за зареждане
- Автоматично изключване след 15 минути
- Нехлъзгащи се дръжки с мека на допир повърхност
- Водоустойчив
- Захранващо напрежение: 100-240 V~; 50/60 Hz; 0.2 A
Цвят: Бял.
Тип задвижване: Вибрации.
Функции: Автоматично изключване.
Тип: Механичен.
Част от тялото: Тяло.
Предимства: Aнтицелулитен.
Използване за: Вибромасаж.
Тип уелнес уред: Уред.
Тип употреба: Домашна.
Тегло: 0.08 Kg.
Честота: 50 Hz.
Брой програми: 2.
Степен скорости: 3.
Гаранция: 36 месеца.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,599 Kg
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.