Ретро преса за къдрици Beurer HT 65, Керамични плочи, Температурен спектър 160-210 градуса, 2 степени на работа, Розово злато

SKU: 4650313
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 12 Декември - 13 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
108 38 лв
Описание

Beurer HT 65 е невероятна преса, която ви позволява да оформяте косата си в невероятни къдрици с различна големина и форма. Тя има керамично кератиново покритие, което предпазва косата ви от увреждане. Освен това може да изберете температурата му на работа (160 - 210 °C) спрямо косата си, така че да постигнете максимални резултати без да увреждате косата си. Тази преса има дигитален дисплей, заключване на бутоните и автоматично изключване след 30 минути.

- Максимална температура: 210 °C
- Температурен спектър: 160- 210 °C
- 2 степени на работа
- Керамично-кератиново покритие на плочите
- Дигитален дисплей
- Система за заключване
- Автоматично изключване след 30 минути
- Размери: 34.4 х 7.9 х 3.3 см
- Цвят: Розово злато
Покритие: Керамика.
Цвят: Розово злато.
Част от тялото: Коса.
Използване за: Къдрици.
Използване за: Начупване.
Употреба: Суха коса.
Тип употреба: Домашна.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,800 Kg
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.