Преса за цъфтящи краища Beurer HT 22, LED дисплей, USB, Четка за почистване, Розов

SKU: 4650315
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 12 Декември - 13 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
130 07 лв
Описание

Представяме ви Beurer HT 22 - невероятен уред, който ви помага да премахнете цъфтящите краища на косата си бързо, лесно и ефикасно. Той ви дава възможността да се насладите на една наистина по-красива и по-бляскава коса. Този уред премахва досадните нацъфтели краища на косата ви кичур по кичур, а резултатът е невероятна прическа, която не отстъпва по нищо на пострижката в салон за красота. Устройството може да работи до 2 часа след единично пълно зареждане, а LED дисплеят му ви дава ясна и точна информация относно функциите му.
Beurer HT 22 има специално отделение за събиране на премахнатите цъфнали краища, както и механизъм за заключване на устройството, което ви гарантира, че то няма да се включи по погрешка по време на транспортиране. Освен това уредът идва в комплект с четка за почистване и USB кабел за зареждане.

- 2 часа време на работа
- Четка за почистване
- USB кабел
- Отделение за събиране на подстригана коса
- LED дисплей
- Заключване при транспортиране
- Бутон за включване и изключване
- Размери: 
Дължина: 25.6 cm
Ширина: 4.4 см
Височина: 4.1 см
- Цвят: Розов
Покритие: Титан.
Цвят: Розов.
Част от тялото: Коса.
Използване за: Изправяне.
Тип употреба: Домашна.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,500 Kg
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.