3 46 лв
Разпродаден
Описание

ЗАЩИТА ЗА КЛЕТКАТА - КОМПЛЕКТ 6 БР.

БЕЗОПАСНОСТ - предпазва не само малките пръсти от случайно вкарване в гнездото. Тя е и идеален начин да се предпазите от токов удар.

УНИВЕРСАЛЕН - подходящ за повечето контакти. Заключването е предназначено за контакти тип С - незаземени.

Лесен монтаж - за сглобяването на ключалката не са необходими инструменти. Просто поставете щепсела и го завъртете със специално разработения ключ, който е включен в комплекта.

СВОБОДЕН ДОСТЪП ЗА ВЪЗРАСТНИ - щепселите могат да бъдат извадени само с включения в комплекта ключ.

СПЕЦИФИКАЦИИ - цвят: бял и син; материал: пластмаса; размер на ключа (дължина/ширина): 5,3х2,8 см; размер на капачката (диаметър/дължина): 3х1,7 см; тегло на комплекта: 45 г.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • цвят: синьо-бял
  • материал: пластмаса
  • размери на ключа (дължина/ширина): 5,3х2,8 см
  • размер на капачката (диаметър/дължина): 3х1,7 см
  • тегло на комплекта: 45 g

ВКЛЮЧЕН

  • крайни капачки 6 бр.
  • ключове

Благодарение на тях можем да бъдем сигурни, че детето ни няма да постави в контакт нищо, което би могло да предизвика токов удар. Лесна употреба: поставете щепсела в контакта, а когато искате да го извадите, поставете ключа, завъртете, извадете и е готово


Време за доставка: 3 дни.
Спецификации
Тежест: 0,047 Kg
Products from the same brand
Products from the same seller

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.