Играчка за котка - колело за мишка

SKU: 4650867
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
15 04 лв
Разпродаден
Описание

ИГРАЧКА ЗА КОТКИ - КОЛЕЛО СЪС SOORIZ И DRAPAK

  • ЗА ВСИЧКИ КОТКИ - играчката е подходяща за всички домашни котки, независимо от възрастта, пола и размера им; дупките са големи и лесно прилягат към краката на всеки размер котка.
  • ПОДЛОЖКИ ПРОТИВ СТЪПКИТЕ - отдолу има кръгли подложки, които предотвратяват надраскването на пода от играчката.
  • СПЕЦИФИКАЦИИ - размери (диаметър / височина): 25 / 6,5 cm, тегло: 281 g.
  • ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДРАПАЧКИ - в горната част на играчката има филцова подложка за търкане на ноктите, която предотвратява повреждането на мебелите.
  • ПРИРОДЕН ИНСТИНКТ - играчката задоволява естествената потребност на ловния инстинкт и насърчава физическата активност, което се отразява на общото здравословно състояние и успокоява котката; животното може да играе самостоятелно, без да включва членове на домакинството, както и в пълно отсъствие на стопаните.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

  • материал: пластмаса, плат, филц
  • размери (диаметър/височина): 25 / 6,5 см
  • тегло: 281 g
  • тегло с опаковката: 396 g

Котките обичат да играят и да правят пакости. Въртящата се играчка за мишки за домашни котки е чудесна алтернатива на лова в дивата природа. Тя със сигурност ще заинтересува пухкавия член на семейството и няма да му омръзне за дълго. Играчката е подходяща за всички домашни котки, независимо от възрастта, пола и размера. Малките котки могат да седят на горната подложка.

Тя е с кръгла форма и има 3 отвора. Дупките са достатъчно големи, за да могат лесно да се поберат в краката на котка с всякакъв размер. Във вътрешността има имитация на мишка, която се раздвижва след удар с лапа и се върти по обиколката на кръга, насърчавайки котката да продължи играта.

Тя е с кръгла форма и има 3 отвора. Дупките са достатъчно големи, за да се поберат лесно в котешките лапи с всякакъв размер. Вътре има имитация на мишка, която, след като бъде ударена с лапа, започва да се движи и се върти по обиколката на кръга, насърчавайки котката да продължи да играе.

Под играчката има неплъзгащи се подложки, които я правят играчка, а не драскане на пода. Предимството на продукта е, че служи и като стойка за драскане. В горната част има подложка, която се използва за изтриване на ноктите и предотвратява повреждането на мебелите и оборудването в къщата или апартамента.

Играчката напълно задоволява естествения порив на ловния инстинкт и насърчава физическата активност, което се отразява на общото здравословно състояние на животното и успокоява котката. Важна и практична характеристика на продукта е , че домашният любимец може да играе сам, без да включва членове на домакинството, както и в пълно отсъствие на стопаните. Колелото за мишка се препоръчва за всички породи котки с различни характери и форми на тялото. Играчката е идеална за домашна употреба, както и за оборудване на по-големи развъдници или кучкарници.


Време за доставка: 10 дни.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,397 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.