6 70 лв
Разпродаден
Описание

ЕЛАСТИЧЕН КОЛАН ЗА ТАЛИЯТА

  • AUTO CATARAMA - позволява закрепване към всички системи за предпазни колани в автомобилите, което означава, че устройството гарантира широко приложение и гарантирано прилягане независимо от марката и модела на автомобила.
  • РЕГУЛИРАНЕ НА ДЪЛЖИНАТА - адаптирането към актуалните нужди се осигурява от система за плавно регулиране на дължината, която дава на кучето известна свобода в случай на по-големи автомобили или ограничава движението му.
  • ЕЛАСТИЧНА - разтегателната част на каишката поглъща внезапните удари и по този начин увеличава комфорта на животното и намалява нараняванията в случай на внезапно спиране или участие в пътен сблъсък.
  • Лесен монтаж - монтирането към нашийника се извършва с помощта на фиксиращ карабинер, който се препоръчва да бъде прикрепен към каишката на кучето.
  • СПЕЦИФИКАЦИИ - размери (мин. и макс. дължина): 61-80 cm; тегло 103 g.

СПЕЦИФИКАЦИИ

  • минимална и максимална дължина: 61-80 см
  • тегло: 103 g

ЗАБЕЛЕЖКА - за безопасността на вашето куче ремъците не трябва да се прикрепят към нашийника, който се носи на врата, а само към сбруята!

Правилното транспортиране на животни в автомобила е не само грижа за тяхната безопасност, но и осигуряване на адекватно ниво на защита за вас и другите участници в движението. Поставките за кучета задържат домашния любимец на правилното място, което не нарушава спокойствието и концентрацията на човека, управляващ автомобила, а в случай на внезапно спиране или участие в пътен сблъсък намалява риска от сериозни наранявания, които могат да настъпят за животното.


Време за доставка: 10 дни.
Спецификации
Тежест: 0,103 Kg
Products from the same brand
Products from the same seller

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.