51 37 лв
Разпродаден
Описание

ПЛЕТЕНА КОШНИЦА ЗА ВЕЛОСИПЕД

Лесен монтаж - монтира се на волана с помощта на дръжка CLICK.

ПОДХОЖДА НА - лесно може да побере всички необходими аксесоари, мрежа и дори дамска чанта.

УДОБНА ДЪРЖАВА - след отделяне от велосипеда може да се пренася удобно.

ГОЛЯМА КАПАЦИТЕТНОСТ - върху велосипеда тя издържа на натоварване до 5 кг, а когато се държи - до 10 кг!

СПЕЦИФИКАЦИЯ - подходяща е за велосипеди със следните размери на колелата: 20", 24", 26", 27", 28", монтира се на кормилото с дръжка "CLICK", много вместителна, побира се лесно в чанта, има удобна дръжка за носене, цвят: естествен, розов, син, бял, материал: рахит, оборудване: кошница + монтажни елементи, външни размери (ширина / височина / дълбочина): 35/24/23 см, натоварване (товароносимост - на велосипеда): 5 кг , натоварване (товароносимост - с дръжка за носене): 10 кг, разстояние за монтаж: 5,5 см, тегло на кошницата: ~ 450 гр.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • Подходящ за велосипеди с размери на колелата: 20", 24", 26", 27", 28"
  • Монтира се на кормилото с дръжка CLICK.
  • Много просторна, лесно може да побере чанта, има удобна дръжка за носене

  • Материал: смърч
  • Оборудване: кош + елементи за сглобяване
  • Външни размери (Ш/В/Г): 35/24/23 см
  • Натоварване (товароносимост - на велосипеда): 5 kg
  • Натоварване (товароносимост - при носене на кормилото): 10 kg
  • Разстояние за монтиране: 5,5 cm
  • Тегло на кошницата: ~ 450 g

Изглежда страхотно, когато е прикрепена към велосипеда - красивата и стилна плетена кошница за велосипед е не само естетически аксесоар, но и практичен аксесоар, който ще ви позволи лесно да транспортирате нещата от първа необходимост. Тя е много вместителна - можете лесно да приберете в нея пазарска чанта или портмоне и да ги държите под око, докато карате. В нея можете да поставите и малък, учтив, приятелски настроен към велосипеда домашен любимец. Плетената кошница за велосипед е универсална за употреба и придава чар на всеки велосипед.

Също така товароносимостта на плетената кошница за велосипед е предимство - в нея могат да се превозват до 5 кг аксесоари, а товароносимостта ѝ извън велосипеда е до 10 кг. Съществува и плетена кошница за велосипед удобна дръжка, благодарение на която тя ще бъде отлично преносима, когато се отдели от велосипеда. Следователно тя може да се използва успешно и като удобна, просторна и стилна кошница за пазаруване.

Плетената кошница за велосипед ще пасне на всички модели колела с размер 20", 24", 26", 27", 28" и 25 мм кормило. Затова тя е подходяща за обикновени велосипеди, градски велосипеди, туристически велосипеди или MTB велосипеди със или без амортисьори. се монтира с удобна дръжка CLICK. Този начин на монтиране позволява много бързо монтиране и демонтиране на плетената кошница за велосипед - без необходимост от допълнителни инструменти. Комплектът включва както плетена кошница за велосипед, така и всички необходими елементи за сглобяване.


Време за доставка: 10 дни.
Спецификации
Тежест: 0,660 Kg
Products from the same brand
Products from the same seller

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.