Инструмент за почистване на велосипедна верига с 6 въртящи се четки, Blue

SKU: 4670523
  • Бърза доставка
8 98 лв 12 73 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Инструмент за почистване на велосипедна верига с 6 въртящи се четки, Blue

Инструментът за почистване на велосипедната верига е устройство, специално проектирано за ефективно почистване на веригата на велосипеда.
Инструментът има въртяща се система за почистване с четка, за да помогне за отстраняването на всички мръсни частици и мазнини. Може да се използва за безопасно почистване на веригата на велосипеда, без да се поврежда хром или верига.
Това устройство трябва да се използва редовно, за да се поддържа веригата на велосипеда чиста и да се удължи живота на веригата.

Лесна работа:

Процесът на почистване на веригата е много лесен. Работи с всички видове велосипеди. Просто напълнете резервоара с препарата по ваш избор.
Просто монтирайте шайбата под веригата на велосипеда и използвайте педала, за да завъртите веригата обратно на часовниковата стрелка за почистване.

Качествен материал за устойчива употреба:

Почистващият препарат за вериги за велосипеди е изработен от висококачествена пластмаса Heavy Duty, която трудно се чупи. Не е необходимо да сваляте веригата от велосипеда.

Дълбоко почистване на велосипедната верига:

Инструментът за почистване на велосипедни вериги (не е включен) може да вземе мръсотия вътре в колелата на велосипеда, за да почисти дълбоко мръсотията от всеки ъгъл на веригите за велосипеди. След дълбока грижа за мотора, моторът ще изглежда чист, както преди.

Подходящ за всички верижни велосипеди:

Инструментът за почистване на велосипедни вериги е подходящ за всички видове велосипеди, ако има верига. Няма значение дали е планински велосипед, MTB, шосеен велосипед, BMX, всички те биха могли да получат дълбоко почистване.

Технически характеристики:

• Материал: пластмаса
• Няма нужда да сваляте веригата
• Има резервоар за почистваща течност
• 6 въртящи се четки за почистване на 360°
• Сваляща се дръжка и резервоар за препарат
• Размери: 11 x 7 x 14 см
• Син цвят


Спецификации
Тежест: 0,400 Kg
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.