Lamaze играчка Слонче Погледни и духни, 3м+, L27467

SKU: 4681534
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 23 Юли - 24 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
31 26 лв 32 90 лв Препоръчителна цена ?
Описание

НАУЧЕТЕ И ИЗЖИВЯВАЙТЕ: Тази играчка за развитие подпомага ранното учене на вашето бебе, докато се забавлява, включително игриви функции като ушите на слона за игра на криене.

БЕБЕШКА СЕНЗОРНА ИГРА: Има много за малките ръчички да изследват като възхитителното писукане, а нежното духване на въздух от хоботчето може бързо да превърне сълзите в кикот.

ТАКТИЛНА ИГРАЧКА: Тази мека играчка слонче разполага с множество текстури, идеални за насърчаване на тактилната стимулация на вашето бебе. С шарки с висок контраст, ярки цветове и пищялка, тази бебешка играчка със сигурност ще забавлява малките.

ИГРАЧКА ЗА РАЗВИВАНЕ: Тази играчка за обучение отговаря на нуждите на вашето бебе докато расте, като същевременно стимулира зрителните му сетива и подпомага растежа на фините двигателни умения и тактилното развитие.

НАПРАВЕНО ОТ LAMAZE: Време е за игра! Няма по-добър начин да споделите любовта си, да се свържете с детето си и да му помогнете да се чувства сигурно. Всички наши бебешки играчки са създадени чрез целенасочени изследвания, за да създадат тази искра на развитие.

Възраст 3м+


Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.