Lamaze играчка Панда с туптящо/светещо сърце, 9м+, L27470

SKU: 4681536
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 22 Юли - 23 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
61 66 лв 64 90 лв Препоръчителна цена ?
Описание

УСПОКОЯВАЩА ИГРАЧКА: Тази очарователна плюшена Панда е идеалният приятел, който да имате като част от рутината си преди лягане, докато успокоявате бебето си след натоварен ден, като същевременно му помагате да се чувства сигурно и защитено.

МЕКИ ЗВУЦИ: Lamaze Панда с туптящо/светещо сърце има 4 различни успокояващи и спокойни приспивни песни, които могат да бъдат чути чрез натискане на корема на пандата. За успокояващ ефект сърцето на Пандата нежно свети и изгасва.

БЕБЕШКА СЕНЗОРНА ИГРА: Всяка песен, която тази мека плюшена панда свири е придружена от вибрация, синхронизирана с ритъма на сърдечния ритъм на майката в покой, идеална за успокояване на вашето бебе.

ТИХО СЪРЦЕБИЕНЕ: Ако натиснете корема на Пандата за пети път, вашето бебе може да усети вибрациите и успокояващия звук на сърдечния ритъм: перфектният звук в ухото на бебето.

НАПРАВЕНО ОТ LAMAZE: Време е за игра! Няма по-добър начин да споделите любовта си, да се свържете с детето си и да му помогнете да се чувства сигурно. Всички наши бебешки играчки са създадени чрез целенасочени изследвания, за да създадат тази искра на развитие.

Възраст: 9м+


Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.