Lamaze играчка Веселият Жираф, 12м+, L27471

SKU: 4681537
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 22 Юли - 23 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
37 91 лв 39 90 лв Препоръчителна цена ?
Описание

БЕБЕШКА СЕНЗОРНА ИГРА: Тази играчка за новородено подпомага активното развитие на вашето бебе, като позволява на малките да люлеят тази мека играчка и да я блъскат в пода или стената, без да причиняват щети.

ВЕСЕЛИ ЗВУЦИ: С всеки удар децата чуват различни интересни звуци. Има два различни звукови режима, от които да избирате. С много за гледане, чуване и докосване, вашето бебе никога няма да скучае!

УДОБНО ЗА РОДИТЕЛИ: След като свърши времето за игра, бутонът за изключване позволява на родителите да имат тиха почивка, докато бебето може да продължи да играе и забавлявайте се.

ИГРАЧКА ЗА РАЗВИВАНЕ: Тази учебна играчка отговаря на нуждите на вашето бебе докато расте, като същевременно стимулира зрителните му сетива и подпомага растежа на фините двигателни умения и развитието на слуха.

НАПРАВЕНО ОТ LAMAZE: Време е за игра! Няма по-добър начин да споделите любовта си, да се свържете с детето си и да му помогнете да се чувства сигурно. Всички наши играчки за бебета са създадени чрез специализирани изследвания, за да създадат тази искра на развитие.

Възраст: 12 м+


Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.