Lamaze играчка Веселият Жираф, 12м+, L27471

SKU: 4681537
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 01 Март - 04 Март
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
39 90 лв
Описание

БЕБЕШКА СЕНЗОРНА ИГРА: Тази играчка за новородено подпомага активното развитие на вашето бебе, като позволява на малките да люлеят тази мека играчка и да я блъскат в пода или стената, без да причиняват щети.

ВЕСЕЛИ ЗВУЦИ: С всеки удар децата чуват различни интересни звуци. Има два различни звукови режима, от които да избирате. С много за гледане, чуване и докосване, вашето бебе никога няма да скучае!

УДОБНО ЗА РОДИТЕЛИ: След като свърши времето за игра, бутонът за изключване позволява на родителите да имат тиха почивка, докато бебето може да продължи да играе и забавлявайте се.

ИГРАЧКА ЗА РАЗВИВАНЕ: Тази учебна играчка отговаря на нуждите на вашето бебе докато расте, като същевременно стимулира зрителните му сетива и подпомага растежа на фините двигателни умения и развитието на слуха.

НАПРАВЕНО ОТ LAMAZE: Време е за игра! Няма по-добър начин да споделите любовта си, да се свържете с детето си и да му помогнете да се чувства сигурно. Всички наши играчки за бебета са създадени чрез специализирани изследвания, за да създадат тази искра на развитие.

Възраст: 12 м+


Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.