Lamaze Моите първи барабани, 12м+, L27472

SKU: 4681538
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 22 Юли - 23 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
61 66 лв 64 90 лв Препоръчителна цена ?
Описание

БЕБЕШКИ БАРАБАНИ: Този първи комплект барабани е страхотна музикална играчка, предназначена да поддържа тактилната стимулация на вашето бебе, експертно проектирана за начина, по който бебетата наистина играят.

МУЗИКАЛНА ИГРАЧКА: Потупването, мачкането и удрянето на тези барабани и чинели позволява на вашето бебе да създаде симфония от звуци, което помага за стимулиране на сетивното и слухово развитие.

ИГРИВИ ЗВУЦИ: Тази музикална играчка може да насърчи бебето ви да създава шантави звукови ефекти, да чува обор, пълен с животни, или да създава звуци на барабани и чинели като поддържаща песен.

ИГРАЧКА ЗА РАЗВИВАНЕ: Тази учебна играчка отговаря на нуждите на вашето бебе докато расте, като същевременно стимулира зрителните му сетива и подпомага растежа на фините двигателни умения и тактилното развитие.

НАПРАВЕНО ОТ LAMAZE: Време е за игра. Няма по-добър начин да споделите любовта си, да се свържете с детето си и да му помогнете да се чувства сигурно. Всички наши бебешки играчки са създадени чрез целенасочени изследвания, за да създадат тази искра на развитие.

Възраст: 12м+


Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.