Tomy Games игра Победи Камерата, 3г+, T73271

SKU: 4681539
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 01 Март - 04 Март
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
64 90 лв
Описание

Победи Камерата не е обичайната настолна игра. Това е изнервящо търсене да намерите скъпоценен камък! За да стигнете до скъпоценния камък, ще трябва да победите приятелите си и да победите камерата.

Ето как става: за стандартна игра поставете скъпоценния камък на стойката му, така че играчите да го виждат, след което натиснете бутона за възпроизвеждане на камерата. Звуковите ефекти ще започнат обратното броене, докато играчите заемат позициите си, преди очите на камерата да започнат да обхождат стаята, сканирайки пространството от едната към другата страна. Когато звуците и камерата спрат, ЗАМРЪЗНИ! Не мърдайте мускул или невидимият лъч на камерата ще ви засече, алармата ще се включи и ще излезете от играта!

Продължавайте да играете, докато един играч успее да грабне скъпоценния камък, върнете се към камерата, за да го спрете – без да бъдете забелязани – и спечелете! За по-дълга игра играчите могат да се върнат към началните си места, без да спират камерата. Чудесно допълнение към вашата колекция от семейни игри, тази детска игра може лесно да се играе и самостоятелно. Или, за най-доброто предизвикателство в играта на криеница, помолете един играч да скрие скъпоценния камък и накарайте всички останали да го издирят, без да бъдете хванати от блуждаещото око на камерата. Първият, който го намери, печели играта!

Ако сте готови за нещо различно от обичайните настолни игри, Победи Камерата е тук, за да внесе допълнително вълнение във вашата вечер на семейните игри!


Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.