Tomy Toomies играчка за баня Кухня с балончета, 18м+, E73264

SKU: 4681540
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 01 Март - 04 Март
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
59 98 лв
Описание

ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ С МЕХУРЧЕТА: Децата могат да имат свои собствени моменти за печене и готвене с този комплект за игра 2 в 1 и да се забавляват много във ваната! Просто капнете няколко капки пяна за баня в тигана, добавете вода и напомпайте жълтия бутон, за да видите как се появяват мехурчета.

МИВКА ИЛИ ВАРЕНЕ: Искате ли да изпечете пай? Поставете формата за пай във фурната, завъртете съда отгоре, за да изпратите водата да се излее във фурната и гледайте как се върти съда за пай! Приключихте с готвенето и печенето? Използвайте мивката, за да измиете тигана, тенджерата и черпака за наливане.

ИГРА ЗА МАЛКИ: Тази забавна бебешка играчка за баня е подходяща от 18-месечна възраст и насърчава креативността, въображаемата игра и двигателните умения, докато малките деца измислят и сервират вкусен празник!

ЗАБАВНО ВРЕМЕ ЗА КЪПАНЕ: Кухнята с мехурчета Toomies насърчава въображението на децата и поддържа съвместната игра. Тази играчка за баня носи радостни моменти както за родителите, така и за децата. Вашето мъниче ще обича да влиза във водата!

ЛЕСНО МОНТИРАНЕ И НЕ СЕ ИЗИСКВАТ БАТЕРИИ: Тази играчка за баня се монтира изключително лесно към стената на ваната. Не са необходими батерии.


Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.