JOHN DEERE Monster Treads Трактор с Чудовищни гуми с Ремарке, 3г+, 47353

SKU: 4681543
  • Бърза доставка
83 58 лв 87 98 лв (-5%) ?
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание

JOHN DEERE Monster Treads: Оставете своя отпечатък върху пейзажа с превозните средства с чудовищните гуми на John Deere Monster Treads! Тази голяма 8-инчова и до 15-инчова мащабируема играчка-трактор с подскачащи колела ще осигури на децата часове забавление!

3 ИНТЕРАКТИВНИ БУТОНА: Тази детска играчка-трактор разполага с 3 бутона в горната част на кабината, за да активирате реалистични звуци за забавление с трактори като тези в реалния живот!

НАСЪРЧАВАНЕ НА ТВОРЧЕСКАТА ИГРА: Готови да се справят с всяко препятствие, което лежи на пътя им, Monster Treads са най-доброто за игра с офроуд превозни средства - перфектни за насърчаване на въображаема игра и игра на открито!

ХАРАКТЕРИСТИКИ: Тази детска играчка разполага със супер подскачащи меки гуми и прикрепящо се ремарке. Това превозно средство е изработено от пластмаса и е 100% безопасно за деца. Необходими са батерии и са включени в комплекта.

ИДЕАЛЕН ЗА НАЧИНАВАЩИ ФЕРМЕРИ: Идеален подарък за запознаване на децата с тракторите и селскостопанските играчки като цяло, подходящ за деца, момчета и момичета от 3-годишна възраст.


Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.