Декоративен панел, PVC, 3D рисунка на тухли, бял, 96x48,5 cm

SKU: 4704083
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Юни - 20 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
26 02 лв
Описание
Description:

Декоративен панел, PVC, 3D рисунка на тухли, бял, 96x48,5 cm


Декоративните PVC пана за стена са модерно и практично решение за обзавеждане на всеки интериор (напр. кухня, баня, дневна, коридор). Стилът на шарките придава на панелите специален 3D ефект и дизайнерски характер на помещенията, в които се използват.

Декоративните панели могат да се използват за завършване на вътрешни стени в дома, в коридори, бани, спални или балкони. Залепването на декоративния PVC панел върху стената бързо ще промени нейния вид, създавайки модерен и елегантен интериорен дизайн. Декоративните PVC панели са водоустойчиви, влагоустойчиви и лесни за почистване, което ги прави идеални за помещения като бани, гаражи, летни къщи. Не се нуждаете от професионални или специализирани инструменти, всеки е в състояние да монтира тези панели сам.

Не се препоръчва използването им на места с открити източници на пламък (печки, камини и др.).

Ниското тегло на всеки панел прави процеса на монтаж лесен и не изисква използването на специални инструменти или квалифициран монтажен екип. Всеки може да се справи с монтажа. Допълнително предимство на панелите е тяхната гъвкавост, благодарение на която те могат да се използват перфектно за прикриване на неравности по стените.

Триизмерният ефект се постига благодарение на релефното изображение върху специални форми.

Размери:

  • Дължина: 96 см
  • Широчина: 48,5 см
  • Дебелина: 0,4 мм
  • Една декоративна плоча покрива 0,48 кв. м

Инструкции за монтаж:

1. Повърхността на стената трябва да бъде суха и чиста, без прах или мазнини.2. Използвайтенивелир, за да направите маркировки.3. Изрежете панела до правилния размер с помощта наножица илирезец.4. Използвайте монтажно лепило или двустранна лента.

2. Залепете ги към стената, като използвате специално разработено лепило за PVC панели на акрилна основа. Използването на разтворители НЕ се препоръчва.

Препоръчваме да използвате лепилото:Stukkofix Tytan монтажно лепило.


Производител: Artool.
Опаковане: 0,1000000000.
Местоположение на склада: MCT-ART.
Ean: 4610003107079.

Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.