IdeallStore® универсална сгъваема стойка за китара, 38 см, металик, черна

SKU: 4759492
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 01 Март - 04 Март
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
25 99 лв 39 66 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Безопасен и издръжлив

Издръжлив държач за метална китара, идеален за всякакъв вид струнен инструмент. Раменете на стойката за китара са покрити с дебел слой пяна, за да предпазят инструмента от драскотини.

Превъзходна стабилност

Стойката за китара има А-образен дизайн, за да осигури стабилност. Той има четири силиконови точки в основата на краката, за да подобри ефекта против приплъзване и да осигури добро сцепление, за да предотврати движението на инструмента.

Проста и преносима стойка за по-лесна употреба

В сравнение със сложните опори, нашата стойка е малка по размер, лека и не изисква монтаж. Перфектен избор за съхранение и спестяване на време и пространство.

Широко разпространена употреба

Сгъваемата стойка за китара с 2 ръце може да функционира като стойка за акустична китара, стойка за електрическа китара, стойка за бас китара, стойка за китара 3/4, стойка за мандолина, държач за банджо, държач за цигулка, държач за бебешка китара и др.

Приложими музикални инструменти: акустична китара, бас китара, електрическа китара, банджо, укулеле, мандолина, цигулка и др.


МАТЕРИАЛ: Метал.
ТИП ПРОДУКТ: Stativ.
ЦВЯТ: Черно Glossy.
СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА: 1 x Stativ.
LUNGIME: 30 cm.
ВИСОЧИНА: 38 cm.
LATIME: 24 cm.
ТЕГЛО: 750 g.
БРОЙ НА БУКЕТИТЕ: 1.
Бранди: IdeallStore.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,300 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.