Сервиз 6 чашки и 6 чинийки Rainbow

SKU: 4790691
Доставка:
  • Време за доставка: между 15 Май - 23 Май
  • Продуктът се доставя от Croatia.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
175 15 лв 185 25 лв (-5%) ?
Подобни продукти
Спецификации
Размери: Дължина 100 см/Широчина 100 см/Височина 100 см
Тежест: 1.9 Kg
Материал: порцелан
Комплект: 6 чашки в различни цветове, всяка с размери: диаметър 5х височина 7 см и капацитет 50 мл <br> 6 чинийки в различни цветове, всяка с диаметър 12 см
Документи
Могат да се почистват в миялна машина.
Могат да се използват в микровълнова фурна.
Kütahya Porselen
В днешното натоварено работно темпо е голям лукс за хората да отделят време за пазаруване. В Kütahya Porselen дизайните, които създават функционални решения с разнообразни продукти, се случват само с едно щракване! Като най-големият производител на порцелан в света, Kütahya Porselen предлага нови и специални дизайни на своите клиенти, като взема предвид не само конвенционалните продукти, но и различни очаквания. Kütahya Porselen, която е най-предпочитана благодарение на отличителните си услуги, привлича всички възрасти и категории не само с продуктовата си гама, но и с атрактивните си услуги.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.