Серум за лице със слънцезащитен крем, Карите, Хиалуронова киселина, SPF 60, Висока защита, 60 мл.

SKU: 4801871
  • марка: Karite
  • Продадено и доставено от: TopStar
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 25 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
28 52 лв
Описание


Серум за лице със слънцезащитен крем, Карите, Хиалуронова киселина, SPF 60, Висока защита, 60 мл.

Karite, Hyaluronic Acid Sunscreen Face Serum, SPF 60, е иновативен и ефективен продукт, който осигурява цялостна грижа за вашата кожа, предпазвайки я от вредното UV лъчение и осигурявайки интензивна хидратация.

Текстурата на серума е лека, попива бързо в кожата и не оставя усещане за мазна или остатък. Можете да прилагате серума върху чиста кожа, преди излагане на слънце или като част от ежедневната грижа за кожата. Серумът може да се използва както под грим, така и през целия ден за освежаване на кожата и поддържане на защита срещу UV радиация.

Тегло: 60 мл


Формата / Текстурата: Течен.
За: Жени.
Ползи: UV защита.
Тип продукт: Серум.
Подобни продукти
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.