Калъф за матрак Medico Virase Guard Fit 90x200см

SKU: 4810135
размер
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 06 Декември - 11 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
177 00 лв
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание
Антивирусна технология Virase унищожаваща 99.99% от вирусите по плата Дишащ текстил, за усещане за свежест, без затопляне и запаряване Антибактериален текстил държащ бактериите далеч от тялото ти Хипоалергенен текстил обработен срущу бактерии Система с цип, за лесно сваляне и поддържане на калъфа

Освен да предпази вашият основен матрак от захабяване и замърсяване, калъфът за матрак Medico Virase Guard Fit, предпазва вас и вашето семейство от вируси и различни бактерии.

Изработен от специален анти-вирусен текстил, способен да убива вирусите по-повърхността си, за по-малко от час, калъфът за матрак MEDICO® Antiviral Virase® Guard Fit се превръща пръв приятел на семейната спалня. Анти вирусния текстил Virase е дищаш, хипоалергенен и нежен към кожата. Освен протекция, той ще  ви дари с нежно докосване и усещане за несравним комфорт.

 
Virase® е специално най-ново поколение тъкан плат за продукти за сън разработен от Бекаерт Текстил, Белгия.

Благодарение на липозомната технология VIRASE® доказано помага в борбата с разпространението на вирусни инфекции, като унищожава 99,99% от вирусите на повърхността на текстила в рамките на по-малко от 2 часа.

Освен антивирусни свойства платът Virase® е изключително нежен към кожата. Той е хипоалергенен и дишащ, не съдържа вредни субстанции и е напълно безвреден за здравето.

Състав: Teкстил Virase

Цип

Гаранция: 2 години

Произведено в Германия 

Доставя се в сигурна опаковка

Подобни продукти
Спецификации
Размер 90x200см (Дължина 90 см/Широчина 200 см)

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.