Протектор за матрак Medico Silver Care 115x200см

SKU: 4810267
размер
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 06 Декември - 11 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
153 00 лв
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание
Сребърни йони подобряващи кръвообращението, край на стреса и умората Хипоалергенен текстил обработен срущу бактерии Антибактериален текстил държащ бактериите далеч от тялото ти Дишащ текстил, за усещане за свежест, без затопляне и запаряване 4 бр. ластични ленти, за по-добро прикрепване към матрака

Протекторът за матрак Medico Silver Care е изработен от висококачествен тъкан и капитониран със слой полиуретанова пяна, памучен плат с втъкани сребърни нишки. Той предпазва матрака от изцапване и износване.

За по-доброто прикрепяне към матрак или друга повърхност, протекторът е изработен от четирите си страни с ластични ленти.

Протекторът за матрак Medico Silver Care е антиалергичен, антибактериален, дишащ, нежен при допир с тялото и е подходящ за пране в пералня до 30 С без центрофугиране.

Състав: Плат със сребърни йони

4бр. ластични ленти за по-добро прикрепяне към матрака

Гаранция: 2 години

Произведено в Германия

Доставя се в сигурна опаковка

Подобни продукти
Спецификации
Размер 115x200см (Дължина 115 см/Широчина 200 см)

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.