• Бърза доставка
169 49 лв
Разпродаден
Описание


Абсорбаторът за вграждане Rosberg R51456B е стилен и функционален уред, предназначен за изтегляне и филтриране на парите и миризмите по време на готвене. Ето описание на спецификациите:

- Мощност: Абсорбаторът разполага с два мотора, с обща мощност от 2x95 W. Това гарантира силно и ефективно изтегляне на въздуха.
- Захранване: Той работи на напрежение от 220 / 240V при 50Hz, което е стандартно за електрическата мрежа.
- Тип конструкция: Абсорбаторът за вграждане Rosberg R51456B е телескопичен абсорбатор. Тази конструкция позволява лесното монтиране и вграждане в кухненската мебел.
- Иноксов преден панел: Предният панел на абсорбатора е изработен от инокс (неръждаема стомана), която придава стилен и модерен външен вид.
- Ниво на шум: Абсорбаторът е проектиран да работи с минимално ниво на шум. Той има нива на шум от 46/62 dBA, осигуряващи комфорт и тишина по време на готвене.
- 2 нива на работа: Абсорбаторът за вграждане Rosberg R51456B предлага две нива на работа, които могат да бъдат регулирани според интензивността на готвенето.
- Халогенно осветление: Абсорбаторът е оборудван с 15W халогенно осветление, което осигурява ярка и ясна светлина над готварската плот.
- Максимален въздушен поток: Той има максимален въздушен поток от 460 м3/ч, който осигурява ефективно отстраняване на парите и миризмите от кухнята.
- Клас на енергийна ефективност: Абсорбаторът за вграждане Rosberg R51456B е класифициран с енергиен клас B, като предлага добра ефективност и икономична експлоатация.
- 2 алуминиеви филтъра: Този абсорбатор разполага с два миещи се алуминиеви филтъра, които задържат мазнините и замърсяванията, предотвратявайки тяхното натрупване във вентилационната система.
- 2 мотора: Абсорбаторът за вграждане Rosberg R51456B е оборудван с два мощни мотора, които осигуряват силно изтегляне на въздуха и повишена ефективност.
- Ширина: Той има ширина от 60 см, която е стандартна за вграждане в кухненски шкафове и работни плотове.
- Диаметър на вентилатора: Вентилаторът на абсорбатора е с диаметър от 120 мм, който осигурява силно изтегляне и ефективност при работата си.
- Тегло: 5.6 Kg


Мощност: 190 W.
Нива на мощност: 2.
Захранващо напрежение: 220 V.
Захранващо напрежение: 240 V.
Ниво на шум: 46 dB.
Ниво на шум: 62 dB.
Цвят: Срeбриcт.
Материал: Инокс.
Материал: Метал.
Тип светлина: Халоген.
Функции: Осветление.
Дизайн: Телескопичен.
Брой филтри: 2.
Употреба: Домашна.
Тип монтиране: Вграждане.
Тип контролен панел: Механичен.
Материал филтър: Алуминий.
Енергиен клас: Клас B.
Годишна енергийна консумация: 65.1 kWh.
Динамична ефективност на потока: Клас D.
Ефективност на осветлението: Клас A.
Ефективност на филтъра за мазнини: Клас D.
Ширина: 60 cm.
Тегло: 5.6 Kg.
Цвят: Бял.
Спецификации
Тежест: 5.6 Kg
Products from the same brand
Products from the same seller

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.